OVER AD AUTOBEDRIJFOVER AD AUTOBEDRIJF

HET AD AUTOBEDRIJF, EEN LOGISCHE KEUZE

Met 130 AD Autobedrijven zijn we overal in Nederland te vinden.

Lees verder

AD Autobedrijf Kemper

AD Autobedrijf Kemper

Autobedrijf Kemper een vertrouwde naam en het onderhouds- en reparatieadres voor uw auto. Wij kunnen ook de jaarlijkse APK, ruitreparatie en aircoservice voor u verzorgen. U bent van harte welkom!

Al vele jaren (vanaf 1923) zijn wij gevestigd aan de Dorpsstraat midden in het centrum van Diepenveen. Het dorp heeft een Sallandsche inslag en het is dan ook een goed gebruik dat u als klant centraal staat. Ons enthousiaste team staat u dan ook met raad en daad ter beschikking.

Monique en Rutger Kemper zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. De verkoop van zowel gebruikte als nieuwe auto's van elk merk is in handen van Rutger Kemper. En de werkplaats wordt gerund door Herman Halfwerk (welke overigens zeer goed werk levert) en Vahid Medzikovic .

Naast de dagelijkse bezetting hebben wij de beschikking over de jarenlange ervaring van de heer Kemper senior. Dat wil nog wel eens van pas komen bij het repareren van een oude Triumph, MG of Mini. Uiteraard doen wij ook reparatie en onderhoud aan alle merken auto's welke niet bij ons zijn gekocht. Dus u bent met iedere auto welkom. Woont u in de omgeving van Diepenveen? Autobedrijf Deventer.

OVER AD AUTOBEDRIJF

OVER AD AUTOBEDRIJF

AD Autobedrijf is de internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 AD Autobedrijven opereren. Met bijna 5.000 aangesloten AD Autobedrijven spreidt het AD Autobedrijf netwerk zich uit over heel Europa. Net als in de rest van Europa staat het AD Autobedrijf garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Bovendien is het AD Autobedrijf een universele garageformule. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

  • Betaalbare onderhouds- en reparatieservices
  • Universeel onderhoud voor alle merken
  • Maar liefst 2 jaar internationale garantie
  • Hoogwaardige technische apparatuur
  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici
  • Voordelige en snelle hulp bij pech
  • Uitgebreid occasion aanbod
  • BOVAG gecertificeerd

Kemper

Dorpsstraat 20
7431 CK Diepenveen
0570-591285
0570-593544
info@autobedrijfkemper.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats