Autobedrijf Deventer

Op zoek naar een goed adres voor betrouwbaar onderhoud van alle automerken? AD Autobedrijf Deventer staat voor u klaar!

Lees verder

Autobedrijf Deventer

Bent u op zoek naar een goed autobedrijf voor alle merken? AD Autobedrijf Deventer is hét adres voor reparatie, onderhoud en een uitgebreid aanbod van occasions in diverse prijsklassen. Bovendien kunt u zoals gezegd bij ons terecht met iedere auto. Alle merken zijn welkom!

APK, Reparatie en Onderhoud bij Autobedrijf Deventer

Regelmatig onderhoud is onmisbaar voor iedere auto. Klanten uit Deventer en omstreken kunnen Bij AD Autobedrijf Deventer terecht voor grondig uitgevoerd onderhoud door ervaren monteurs. Vanzelfsprekend kunnen we ook de jaarlijkse APK keuring verzorgen. De keuring is in het leven geroepen om te kijken of uw auto voldoet aan veiligheid en milieu-eisen. Dan weet u exact in welke staat uw auto is. Het echter geen vervanging voor regelmatig onderhoud. Uw auto blijft alleen goed functioneren als het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud ook tijdig wordt uitgevoerd. Dit kan gaan om het vervangen van de olie en het oliefilter, of het laten monteren van een nieuwe distributieriem. Uw auto zal dan veel langer meegaan. We voeren deze werkzaamheden natuurlijk volgens fabrieksvoorschrift uit, met de juiste onderdelen.

Kennis, kunde en ervaring

AD Autobedrijf Deventer beschikt over gekwalificeerde monteurs die op de hoogte zijn van de laatste technieken als het gaat om onderhoud en reparatie. Bovendien maken we gebruik van A-merk onderdelen en gereedschap zodat uw auto te allen tijde de beste zorg krijgt.

Twee jaar garantie

Daarnaast kunt u bij AD Autobedrijf Deventer rekenen op twee jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties. Bij menig ander autobedrijf heeft u slechts 3 maanden garantie op het uitvoeren van onderhoud en de daarbij gebruikte onderdelen. We vullen deze garantie aan tot een ongekende 24 maanden! Dat betekent dat u bij ons dus nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Dankzij het grote internationale netwerk van AD Autobedrijven is de garantie tevens geldig in landen waar AD Autobedrijf actief is.

Waarom Autobedrijf Kemper?

  • Diagnose: geeft uw auto een vreemde melding? Onze diagnoseapparatuur is zeer modern zodat we de oorzaak snel op kunnen sporen.
  • Schade en reparatie: een ongeluk zit in een klein hoekje. Lelijke schade of een serieuzere schade als gevolg van een aanrijding? We beschikken over een uitstekende schadeherstel afdeling. Neem direct contact op.
  • APK: de keuring is ieder jaar weer een feit. Gelukkig weet u dan wel weer hoe uw auto er aan toe is, wel zo veilig!
  • Banden: ruime selectie zomer- en winterbanden (ook inclusief velgen) voor ieder budget en alle automerken.
  • Regulier onderhoud: vervangen van olie, oliefilter, remblokken, remschijven, bougies, luchtfilter, interieurfilter, accu, lampen, ruitenwissers, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof, etc.
  • Mobiliteit service: heeft u ondanks alles toch een keer pech? Onze mobiliteit service is er al vanaf 35 euro per jaar (standaard ook met dekking in uw woonplaats). Vanzelfsprekend ook uit te breiden naar een Europese dekking.
  • Aircoservice: ook uw airconditioning heeft soms aandacht nodig. Laat de aircocheck uitvoeren en weet direct wat er moet gebeuren.

Wilt u meer weten?

Bent u op zoek naar een goed autobedrijf? Neem direct contact op met de specialisten van AD Autobedrijf Kemper. We staan u graag te woord.

Kemper

Dorpsstraat 20
7431 CK Diepenveen
0570-591285
0570-593544
info@autobedrijfkemper.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats