ReparatieReparatie

Reparatie en schade

Ongelukje gehad? Bij AD Autobedrijf Dingerink kunt u ook terecht voor reperatie van kleine en grotere schades.

Lees verder

AUTO REPARATIE

AUTO REPARATIE

Het gebeurt zelden, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Of het nu gaat om cosmetische schade of technische mankementen, wij repareren uw auto voordelig, snel en vakkundig. Uiteraard geheel in overleg met u.

U kunt bij ons terecht voor allerhande autoreparaties van alle merken, maar ook schade herstel, plaat- en laswerk en taxaties met betrekking tot schade en verzekeringen, maak een afspraak en we maken het voor u in orde.

Voordelig, snel en vakkundig

Voordelig, snel en vakkundig

Wij zijn de ideale keuze als u een garage zoekt in de omgeving van Zwolle. Onze ervaren medewerkers kunnen alle soorten reparatiewerkzaamheden op vlotte en vakkundige wijze uitvoeren. Bij ons wordt u te allen tijde spoedig geholpen en bent u verzekerd van vervangend vervoer in de tijd dat uw auto bij ons staat voor onderhoud of reparatie. Mede dankzij de snelle en uitgebreide service heeft Dingerink een uitstekende naam opgebouwd als full service garage in de omgeving van Zwolle

Contact

Contact

Neem direct contact op met Dingerink in Zwolle als u een hoogwaardige garage in de buurt zoekt. Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar 038-4650944 of maak gebruik van onderstaande 'Maak afspraak' knop. U kunt ook een e-mail sturen naar autobedrijf@dingerink.com.

Kemper

Dorpsstraat 20
7431 CK Diepenveen
0570-591285
0570-593544
info@autobedrijfkemper.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats